Decizia luata de FRF dupa ce au fost depistate doua cazuri de Covid-19 la nationala U19! Unul dintre cazuri este de la Rapid

Decizia luata de FRF dupa ce au fost depistate doua cazuri de Covid-19 la nationala U19! Unul dintre cazuri este de la Rapid

Dupa ce au fost depistate doua cazuri de coronvirus in cadrul selectionatei U19 a Romaniei, oficialii au decis anularea actiunii lotului.

UPDATE 18:05

Unul dintre jucatorii depistati pozitiv este Stefan Panoiu de la Rapid. Anuntul a fost facut de club printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

"Stefan Panoiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, dupa un test facut in cadrul actiunii nationalei U19.

Joia trecuta, pe 1 octombrie, mijlocasul nostru a facut testul alaturi de ceilalti colegi ai sai, iar rezultatul primit a doua zi a fost negativ.

Vineri seara, Stefan a jucat in meciul cu Concordia Chiajna, in care a si marcat, la finalul caruia a mers acasa.

Luni, Panoiu s-a prezentat la Snagov, la lotul nationalei Romaniei U19, iar marti a prezentat simptome, fiind izolat dupa ce i s-a facut din nou testul, de aceasta data iesind pozitiv cu Covid-19.

Acesta va sta 14 zile in izolare, urmand ca dupa 8 zile sa i se faca un nou test", se arata in comunicatul lui Rapid.


Anuntul a fost facut prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce doi jucatori au acuzat simptome de Covid-19. Inca doi fotbalisti au fost izolati dupa ce au luat contact cu cei doi jucatori infectati.

"Avand in vedere ca doi dintre jucatori au fost depistati pozitiv, si actiunea lotului U19 a fost anulata.

Cei doi au prezentat simptome incepand de marti seara, iar miercuri li s-au recoltat probe. Rezultatele au sosit azi si, din pacate, sunt pozitive. Ceilalti 2 jucatori care au fost izolati fiind contacti ai celor doi sunt negativi.

Rezultatele celorlalti jucatori si membrii ai delegatiei nu au sosit, acestia efectuand testarea in aceasta dimineata.

Reprezentantii mass-media sunt rugati sa respecte confidentialitatea informatiilor medicale si viata privata a jucatorilor si sa evite sa dezvaluie identitatea celor afectati de COVID-19", se arata in comunicatul postat pe frf.ro.

Nationala U19 urma sa joace un meci amical impotriva lui Dinamo, insa partida Decizia vine dupa ce a fost anulata si actiunea selectionatei U17 in urma depistarii a doua cazuri pozitive.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden în România: Doresc să continuăm discuţia din 2015
BRAT
Modifică setările cookies