"Sa imi spuna cine statea in bar, la sprit, la 12 noaptea si l-a sunat!" Prima reactie din partea FRF dupa ce capitanul lui Bayern U19 refuza sa joace pentru nationala Romaniei

Mihai Stoichita a luat foc dupa ce a aflat ca cineva de la Federatie ar fi sunat un jucator sa evolueze la nationala.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, a oferit prima reactie dupa ce Flavius Daniliuc, capitanul lui Bayern U19, refuza sa joace pentru nationala Romaniei. Tatal fotbalistului a spus pentru Gsp, ca cineva de la Federatie l-a sunat pe acesta pentru a-l ruga sa il lase pe fiul sau sa evolueze pentru tricolori.

"Atata timp cat tatal lui, il cunosc pe baiat, sunt 3 jucatori care provin din zona Germaniei, ii cunosc pe toti. Dar domnul Daniliuc ar trebui sa fie foarte atent la detalii. Sa imi dea si numarul celui care l-a sunat, care era la un sprit si vom lua masuri. Nu pot sa iau nicio masura pentru ca as intra in conflict cu legea. E treaba dumnealui daca presupune. A, nici eu nu imi amintesc care sunt prietenii mei din copilarie, care sunt numele lor de familie,  nu e cazul sa deschidem astfel de subiecte.

Este un jucator pe o lista larga de jucatori si nu numai el este din Germania, din Austria mai sunt, dar din pacate pentru ei, nu au fost selectionati. Daca domnul Daniliuc considera ca este mai bine sa joace pentru Austria, noi ii respectam decizia. Eu va spun care este situatia copilului. Refuz sa cred ca il suna cineva la 12 noaptea de la Federatie. Daca e adevarat, voi face investigatii, voi lua masuri", a spus Mihai Stoichita, la PRO X.

Ce a declarat tatal lui Flavius Daniliuc

"Adica tu stai probabil la ora aia la un pahar prin vreun bar de fite si ma cauti ca sa vina Flavius la lotul de juniori al Romaniei? Serios?!", a spus acesta pentru GSP.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătăţii îi roagă pe medici să mai reziste puțin: ”Acest popor îşi pune speranţa în noi”
BRAT