Becali i-a facut echipa lui Radoi la nationala de seniori :) Lista impresionanta de 13 jucatori: "Astia vor face mare istorie!"

Gigi Becali mizeaza pe tineri la echipa nationala.

Razvan Lucescu a declansat un adevarat scandal in fotbalul romanesc atunci cand a declarat, imediat dupa Campionatul European de tineret, ca maximum 4-5 jucatori din echipa lui Radoi pot face pasul la nationala de seniori.

Becali nu este de acord cu opinia lui Lucescu jr si a creat o lista impresionanta formata din nu mai putin de 13 jucatori tineri si de perspectiva care pot face pasul catre nationala mare. Becali este convins ca in maximum doi ani, jucatorii mentionati de el vor scrie istorie pentru Romania.

"Eu zic ca de la nationala de tineret minimum 10 vor ajunge la echipa mare. Razvan Lucescu, care se pricepe, eu zic ca a gresit cand a spus ca doar patru pot face pasul. Man, Coman, Oaida, Vlad si chiar Morutan vor face istorie la nationala. Ianis Hagi, Tudor Baluta, Puscas, Cicaldau, fundasi centrali nu zic ca nu ma pricep la ei, dar Nedelcearu sigur va fi, Adrian Petre, la fel, si Ivan, Mihaila. Astia 13 jucatori vor fi la echipa mare titulari peste un an, maximum doi. Vor face mare istorie pentru fotbalul romanesc, la echipa nationala", a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern continuă, după demiterea lui Vlad Voiculescu. USR şi PLUS nu se înţeleg asupra numelui viitorului ministru
BRAT
Modifică setările cookies