Radoi, doar pe locul 3 in topul lui Becali! Varianta ideala a patronului FCSB pentru postul de selectioner: "El e cel mai mare! Lui nu poti sa-i zici ce selectie sa faca!"

FRF cauta un nou selectioner dupa despartirea de Cosmin Contra.

Cel mai probabil, Mirel Radoi va fi viitorul selectioner al Romaniei. Radoi a avut rezultate incredibile la nationala de tineret si si-a creat un CV care il recomanda pentru postul de la nationala de seniori.

Gigi Becali este de parere ca cea mai buna solutie pentru postul de selectioner ar fi Mircea Lucescu. Pe locul doi, in preferintele patronului de la FCSB, este Gica Hagi, iar Mirel Radoi ocupa abia pozitia a treia.

"Nici nu am vorbit cu Mirel. Pai oricum o sa fie discutii...'A, pai ia jucatorii lui nasul!' Va dati seama ca nu o sa faca Mirel asa ceva. Nici Contra nu a facut asa ceva. Daca nu ai mijlocasi ca sa recupereze mingea, nu ai cum sa castigi meciul. Cea mai buna, cea mai buna, cel mai mare e Mircea Lucescu. Lui nu mai poti sa ii spui ce selectie sa faca. Stie ce selectie sa faca. Al doilea e Hagi si al treilea e Reghecampf. Si Mirel Radoi. Mirel e finul meu, e familia mea. Hagi e al doilea dupa Lucescu, Radoi e al treilea si al patrulea e Reghecampf. Valoarea lui Reghecampf e de doua-trei milioane de euro pe an, pai ce vine el?", a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies