"Atunci de ce mai declaram cu totii ca suntem pentru tara?!" Florin Raducioiu, suparat pe jucatorii care vor absenta de la Jocurile Olimpice

"Atunci de ce mai declaram cu totii ca suntem pentru tara?!" Florin Raducioiu, suparat pe jucatorii care vor absenta de la Jocurile Olimpice

Fostul membru al Generatiei de Aur nu s-a abtinut cand si-a spus parerea cu privire la jucatorii care nu vor merge la Olimpiada.

Nationala U23 a Romaniei care se va deplasa la Tokyo pentru Jocurile Olimpice nu va beneficia de multi dintre fotbalistii de top care erau eligibili pentru convocare, in special din Liga 1, asta din cauza patroniilor care prefera sa-si tina jucatorii. Florin Raducioiu nu e de acord cu asta si ii acuza de ipocrizie pe cei implicati, spunand ca din declaratii toti se dau interesati de echipa nationala.

"Fiecare isi urmeaza propriul interes. Aici e vorba de ... vad ca primeaza echipa de club fata de echipa nationala, fata de tricolor. Atunci de ce mai declaram cu totii ca suntem pentru tara? Ne punem toti mana la inima ca iubim aceasta tara, dar cand e sa dam cativa jucatori pentru tara noastra acolo nu mai demonstram ca suntem pentru aceasta tara.

Este paradoxal. Este ceva extraordinar sa reprezinti ... eu stiu ca am jucat pentru echipa nationala si intotdeauna m-am gandit sa ma intorc la echipa nationala pentru ca prin echipa nationala eu m-am realizat, ca om si din punct de vedere economic.

Mai ales ca eram tanar si eu ca acesti baieti care, iata, mai sunt cateva saptamani si incepe Olimpiada. Aici, in tara noastra, lucrurile sunt cu totul altfel. In Italia, jucatorii, cluburile, abia asteapta sa dea jucatori la echipa nationala a Italiei. Pentru ei e o mandrie. Pentru noi lucrurile sunt cu totul altfel", a spus Florin Raducioiu pentru Telekomsport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile torențiale au afectat toată țara. Un campion național de off-road și-a pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies