Asta e OCHIUL lui Radoi! :) Mirel n-a ratat NIMIC in perioada de izolare. Totul a fot filmat si vazut live de selectioner

Asta e OCHIUL lui Radoi! :) Mirel n-a ratat NIMIC in perioada de izolare. Totul a fot filmat si vazut live de selectioner

O camera ii transmite in timp real lui Radoi tot ce se intampla in pregatirea meciului cu Macedonia de Nord (joi, 21:45, PRO TV).

'Ochiul' selectionerului a stat pe toate miscarile jucatorilor la antrenamentul oficial de la Mogosoaia! Radoi spera sa aiba doua teste negative pana la ora meciului cu Macedonia pentru a putea fi pe banca si joi seara seara. Daca nu va scapa de Covid la timp, Radoi e convins ca va prinde macar partida cu Germania, de duminica (21:45, PRO TV si www.sport.ro).

Radoi a avut acces la toate datele si filmarile in timp real de la sedintele de pregatire ale celor 3 jocuri ale Romaniei.

Radoi a facut azi un test la care asteapta rezultatul. Daca acesta va fi negativ, Mirel va mai efectua unul maine, la prima ora, pentru a incerca sa forteze prezenta la stadion.

Imagini de la antrenamentul Romaniei:


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Am început în forță, dar nu a ţinut mult. România vaccinează zilnic cât Bangladesh, în timp ce Cambodgia ne-a depășit
BRAT
Modifică setările cookies