"Cred că se știa dinainte!". Un fost antrenor al naționalei, explicații despre anunțul făcut de Mirel Rădoi 

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 12:05
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 12:56

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Adrian Mihalcea, fost antrenor secund al echipei naționale, a vorbit, în direct, la "Ora Exactă din Sport" despre decizia comunicată de selecționer după victoria cu Armenia. 

Acesta a explicat că plecarea fostului staff al primei reprezentative s-a produs în alte condiții, iar plecarea lui Rădoi nu este potrivită în acest moment. 

"Cred că el știe cel mai bine cât a suferit și pașii pe care vrea să îi urmeze. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să continue, dar sunt deciziile lui. Ar fi fost normal să ducă munca asta până la final. Noi am plecat după un rezultat dezastruos și un joc foarte slab. Cred că se știa dinainte lucru acesta, doar a vrut să pună în gardă.

Nu ne rămâne decât să sperăm la calificare, să nu creadă deja că s-a terminat, mai sunt două meciuri. La baraj va fi foarte dificil, sunt niște echipe superioare nouă. 

Va fi o muncă grea pentru cel care va veni, nu suntem într-o situație roz, tot fotbalul este într-o perioadă dificilă. Suferim, nu avem vreo echipă în primele două competiții europene.", a declarat Adrian Mihalcea la PRO X

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 
 

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a spus Mirel Rădoi la conferință. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies