"Am purtat tricoul doua zile, fara exagerare!" Radoi, discurs emotionant despre momentul in care a imbracat tricoul echipei nationale

Alecu Mihai
Data publicarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 09:38
Data actualizarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 10:21

Actualul selectioner a fost foarte sincer in ultimul clip filmat pentru FRF.

Mirel Radoi a descris ce a simtit si ce inseamna pentru el tricoul echipei nationale, despre care spune ca este ravnit de o tara intreaga, spre deosebire de cel de la o echipa de club, care are doar o anumita parte din suporteri care sa-si doreasca sa-l imbrace si sa reprezente culorile.

"Din punctul meu de vedere nu exista termen de comparatie intre cele doua tricouri, cel de la club si cel de la echipa nationala. Pentru ca vorbim de nationala, sunt 20 de milioane de suporteri care si ei, la randul lor, vor sa imbrace la randul lor acest tricou. Pe cand la club, ai doar cateva milioane de oameni.

  • Am purtat tricoul doua zile, fara exagerare! Radoi, discurs fara perdea despre emotia de a imbraca tricoul echipei nationale

Pentru mine imbracarea tricoului la echipa nationala nu a insemnat doar un moment emotionant, pentru ca am avut o discutie cu cineva, care imi ma intreba daca nu voiam sa fiu si titular. I-am spus ca primul obiectiv a fost indeplinit, acela de a ajunge la nationala, iar dupa voi munci pentru a fi titular.

Cred ca debutul a fost ceva unic. Dupa Campionatul European U21 am avut un tricou semnat de jucatori, pe care fara exagerare l-am purtat doua zile. Foarte multi isi doresc tricoul, dar sunt doar cativa norocosi care il poarta" , a spus Mirel Radoi pentru FRF TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!