A pierdut alaturi de Lupescu, e chemat sa semneze cu echipa Burleanu! Pe cine vrea Contra in locul lui Mutu la nationala

Autor: Sport.ro
Joi 19 Aprilie 2018, 09:03

	A pierdut alaturi de Lupescu, e chemat sa semneze cu echipa Burleanu! Pe cine vrea Contra in locul lui Mutu la nationala

Cristian Chivu a fost unul dintre sustinatorii lui Ionut Lupescu la alegerile FRF, pierdute de cel din urma in fata lui Burleanu. Acum, Chivu e dorit la echipa nationala.

Cosmin Contra cauta un inlocuitor pentru Adrian Mutu in functia de manager sportiv al echipei nationale, iar unul dintre numele propuse administratiei FRF este Cristi Chivu.

Chivu a facut parte din echipa Lupescu la alegerile FRF, insa e in continuare dorit de conducerea de la Casa Fotbalului.

Totusi, fostul capitan al nationalei nu este prea dornic sa isi abandoneze fostii camarazi si sa semneze sub actuala conducere administrativa, chiar daca la finalul alegerilor a avut un discurs echilibrat si chiar detasat.

Pe de alta parte, Contra a mai afirmat ca o alta varianta este Mirel Radoi, cu care va purta o discutie foarte curand.

"Da, m-am gandit, vreau sa vorbesc si cu Mirel Radoi, pentru ca el a venit pe acelasi post la nationala de tineret si poate va accepta. Este o idee cu Radoi, asadar. Vreau sa vorbesc cu el si sa vedem ce spune, cum vede el viitorul proiect al nationalei", a spus Contra la Digi.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies