FOTO 2024, an electoral, nu doar de Euro! Dr. Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, printre politicienii prezenți pe Arena Națională la România - Elveția 1-0

Nicolae Ciuca 2024 Arena Nationala Echipa Nationala Marcel Ciolacu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Noiembrie 2023, 11:11
Data actualizarii: Miercuri 22 Noiembrie 2023, 13:54

”Tricolorii” au ajuns la turneul final din Germania după ce au terminat neînvinși pe locul 1 în grupă.

Mai mulţi politicieni s-au aflat, marţi seară, în tribune la meciul de fotbal România-Elveţia 1-0, de pe Arena Naţională, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, venind alături de fiul său şi de omologul său din Cehia, aflat în vizită în România, iar premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, dar şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu, scrie news.ro.

În fotografiile postate pe reţelele de socializare, Nicolae Ciucă apare în imagini alături de fiul său şi de Milos Vystrcil, preşedintele Senatului Republicii Cehe, dar şi de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe. 

La meci a participat şi premierul Marcel Ciolacu, împreună cu colegii de partid, secretarul general al PSD Paul Stănescu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul agriculturii Florin Barbu.

Imaginile au fost postate de deputatul PSD Marian Mina pe pagina de Facebook. 

Şi purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a fost în tribune, la meciul României. 

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

Cum s-a făcut de râs prim-ministrul Marcel Ciolacu în fața echipei naționale

Luni, FRF a anunțat că ”la finalul ședinței de pregătire din această seară și-a făcut prezența Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

Acesta i-a felicitat pe jucători pentru calificarea la EURO 2024, iar apoi a vizitat baza de pregătire a echipei naționale de la Mogoșoaia, dar și Centrul Național de Fotbal de la Buftea”.

În discursul susținut în fața echipei naționale, prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, printre altele, că ”la vreo cinci ani de la Revoluție, a venit internetul, au venit televizoarele color, dar n-am mai avut fotbal”.

Doar că 1989 + 5 = 1994, anul în care naționala de fotbal a României a obținut cu ”Generația de Aur” cea mai mare performanță din istorie, calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din SUA!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!