"10? Nu, nu cred ca mi se potriveste" Ce numar si-a ales Sanmartean pentru meciul cu Ungaria:

Autor: Sport.ro
Marti 07 Octombrie 2014, 13:43

Sanmartean revine la nationala dupa o pauza de trei ani

La conferinta de presa de azi, Lucian Sanmartean a driblat cu eleganta o intrebare incomoda, legata de singurul lucru care i se poate reprosa in meciurile Stelei - jocul defensiv.

"Sunt multe discutii fata de jocul meu defensiv. Nu este principala mea calitate sa fac asta. Am inceput sa o mai fac mai mult din creier, nu din calitati, pentru ca incerc sa ajut cat pot de mult echipa."

"E ca si cum l-ai pune pe Pintilii sa dribleze ca mine. Nu sunt genul de jucator care sa distrug, ci sunt omul care construieste. Am incercat mereu sa ma apar, dar mai mult cu capul, din tehnica, nu din calitatile defensive, pe care nu prea le am.", a spus Sanmartean.

"Nu vreau numarul 10"

Sanmartean spune ca spera ca la echipa nationala sa imbrace tricoul cu numarul 18, acelasi cu care joaca si la Steaua.

"Nu as vrea sa joc cu numarul 10, nu cred ca mi se potriveste. Numarul 18 ar fi perfect, mi-a purtat mereu noroc."

"Sincer, nu ma surprinde aceasta convocare. Chiar daca am experienta, emotii sunt, ca la orice joc. Nu conteaza pe ce pozitie joc, eu o sa ma adaptez. Domnul Piturca stie perfect ce trebuie sa jucam, noi trebuie sa ne aliniem la ce ni se cere. La nivelul asta, un singur jucator nu isi poate pune amprenta. Echipa castiga, echipa pierde."

"O comparatie intre mine si Hagi ar fi extrem de deplasata."

"Putem sa castigam 6 puncte din aceasta dubla, sigur ca da."

"Atmosfera din lot este foarte placuta. Am vazut prietenie, omogenitate in lot, s-a creat o familie foarte frumoasa.", a mai spus Sanmartean.


Lucian Sanmartean, convocat pentru prima data la echipa nationala in ultimii trei ani, va sustine o conferinta de presa, astazi, de la ora 13:00.

Sanmartean, care are 7 selectii in echipa nationala, a imbracat ultima oara tricoul Romaniei in remiza, 2-2, cu Belarus, cand pe banca nationalei se afla tot Victor Piturca. (octombrie 2011)

In cele sapte partide de la echipa nationala, Lucian Sanmartean nu a marcat niciun gol.

Conferinta de presa va fi transmisa in direct pe Sport.ro si pe net, pe voyo.ro. CLICK AICI PENTRU LIVE

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies