Ghencea EURO 2020 Giulesti stefan cel mare Nationala

Ghencea, Stefan cel Mare si Giulesti, daramate sau modernizate? Burleanu a anuntat ce se va intampla pana in 2020:

National Arena va gazdui 4 meciuri la Euro 2020

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Octombrie 2014, 11:56
Data actualizarii: Marti 07 Octombrie 2014, 11:57

Romania are la dispozitie cinci ani sa indeplineasca toate conditiile impuse de UEFA pentru organizarea campionatului european.

National Arena va gazdui patru meciuri la Euro, iar alte trei stadioane din Bucuresti, Ghencea, Stefan cel Mare si Giulesti, vor trebui sa asigure toate conditiile pentru antrenamentele echipelor nationale.

Presedintele Federatiei, Razvan Burleanu, a anuntat ca aceste trei arene vor fi expertizate pentru a se stabili daca e nevoie de reconstructie de la zero, sau doar de procese de modernizare.

"Daca vor fi daramate nu pot sa va spun acum, dar nu cred ca vor fi daramate. In mod cert pot sa va spun ca vor intra intr-un proces de modernizare."

"Acum, practic, ramane de vazut si de analizat din punct de vedere structural, daca prezenta structura permite o ridicare sau o anumita modernizare. In mod cert, atat stadionul Stelei, al lui Dinamo si al Rapidului intra in acest proces de modernizare, care cred ca e un element de maxima importanta pentru aceste stadioane si pentru suporterii echipelor", a declarat Burleanu la DigiSport.

Modifică setările cookies