Alin Serban Andres Sfait Costin Curelea Echipa nationala Under 20 Liga 5 Nationala U21

Fotbalist din Liga 5 convocat la naționala României! Cine este fundașul dreapta în vârstă de 20 de ani

Vineri după-amiaza au fost anunțate convocările preliminarii din străinătate la reprezentativele A, Under 21 și Under 20 ale României.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 15:14
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 15:21

Selecționerii Edward Iordănescu (A), Daniel Pancu (Under 21) și Costin Curelea (Under 20) au anunțat vineri după-amiază numele fotbaliștilor din străinătate convocați pentru meciurile din luna octombrie.

La Under 20, care va juca în Elite League cu Anglia (pe teren propriu) și Norvegia (în deplasare), surprinde apariția lui Alin Șerban, care evoluează pentru SD Huesca B, în liga a cincea din Spania!

Andres Sfait din Serie A, convocat doar la naționala Under 20

Fundașul dreapta în vârstă de 20 de ani, care poate evolua și ca mijlocaș, are în acest sezon două meciuri jucate (din tot atâtea etape disputate) în Grupa 17 din Tercera Federacion (divizia a cincea spaniolă, în ciuda denumirii).

Ceilalți fotbaliști dn străinătate convocați de Costin Curelea sunt Tony Strata (Ajaccio FC / Franța), Szabolcs Szilaghyi (Vasas Budapesta / Ungaria) și Andres Sfait (US Salernitana / Italia), care deja a debutat oficial pentru echipa din Serie A.

Foto: FRF

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!