VIDEO Emil Săndoi știe de ce au nevoie micii tricolori împotriva Ucrainei U21: „Ne trebuie asta pentru un rezultat pozitiv”

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 18:51
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 19:01

România U21 a pierdut prima confruntare de la Campionatul European U21 cu Spania U21, scor 0-3.

Naționala de tineret a României și-a început miercuri aventura de la Campionatul European Under 21, găzduit de țara noastră și de Georgia, cu un meci împotriva Spaniei pe Stadionul Steaua, din Ghencea.

Emil Săndoi știe de ce au nevoie micii tricolori împotriva Ucrainei U21: „Ne trebuie asta pentru un rezultat pozitiv”

Micii tricolori vor continua aventura de la Campionatul European împotriva Ucrainei U21. Cele două naționale se vor confrunta sâmbătă, 24 iunie, de la ora 19:00 pe Stadionul „Steaua” din Ghencea.

La conferința de presă premergătoare duelului internațional, Emil Săndoi, selecționerul reprezentativei under-21 a României a precizat că micii „tricolori” au nevoie de mai mult calm împotriva Ucrainei U21.

„Venim după o partidă nu prea reușită. A fost un duș rece în primul joc oficial pe care l-am disputat. Nu ne-am ridicat la nivelul dorințelor pe care le aveam înainte de partidă, dar, mă rog, trebuie să recunoaștem că am și întâlni un adversar foarte puternic: Spania. 

Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult calm în acest al doilea meci să obținem un rezultat pozitiv. Mai mult tupeu, mai multă agresivitate. Mai multă inițiativă în unele faze. 

Dacă la primul joc a fost o presiune, pentru că această echipă nu a evoluat în jocuri oficiale, la cel de-al doilea joc sper să fi scăpat de această presiune. Chiar dacă nu a fost un rezultat pozitiv”, a spus Emil Săndoi la conferința de presă.

Cum arată grupa din care face parte România U21 la Campionatul European de Juniori

1. Spania U21 - 3 puncte

2. Ucraina U21 - 3 puncte

3. Croația U21 - 0 puncte

4. România U21 - 0 puncte

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!