„Sunt țepele anului în Superliga!” Starurile din naționala U21 făcute praf după înfrângerea cu Spania: „Cine în afară de familie l-a recomandat titular?!” 

Dumitru Dragomir Alexandru Isfan David Miculescu Romania U21 Nationala U21
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2023, 23:48
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2023, 23:55

România U21 a pierdut duelul cu Spania U21 din prima rundă a Campionatului European de tineret, scor 0-3. 

„Tricolorii mici” nu au avut nicio șansă în fața „Furiei Rojita” pe stadionul Steaua. Jucătorii lui Emil Săndoi nu au pus în niciun moment în pericol poarta lui Aranu Tenas, care nu a avut niciun șut trimis pe spațiul porții sale. Tinerii fotbaliști au dezamăgit prin prestația avută miercuri seară. 

„Ce l-a recomandat pe el să fie titular?” Dumitru Dragomir dă de pământ cu jucătorii de la tineret

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre meciul naționalei de tineret de miercuri seară și a luat la țintă doi jucători. Primul vizat de fostul oficial LPF a fost Alexandru Ișfan (23 ani), fotbalistul pentru care Universitatea Craiova a plătit către FC Argeș 650.000 de euro în această iarnă. Jucătorul a fost titular, însă nu s-a remarcat pe durata celor 85 de minute în care s-a aflat pe teren. 

Celălalt jucător criticat a fost David Miculescu (22 ani) pentru care FCSB a plătit în vara anului trecut 1.7 milioane de euro către UTA Arad. Fotbalistul pe care inițial Emil Săndoi îl exclusese din lotul pentru EURO U21 a fost readus, împreună cu Cîmpanu, după accidentarea lui Valentin Mihăilă și Constantin Grameni. Miculescu, în schimb, nu a bifat niciun minut cu Spania, dar tot nu a scăpat de „gura” lui Dragomir. 

„Nu știu cine în afară de familie l-a recomandat pe Ișfan să fie titular? Ce l-a recomandat? El și Miculescu sunt țepele anului în Superliga. Nu au confirmat la Craiova și FCSB. Miculescu chiar a fost lăsat în afara lotului”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport. 

Mihai Stoichiță: ”Prea timorați, prea emotivi”

„Am avut cei mai buni tineri jucători din campionat. Prea timorați, prea emotivi. Un prea mare respect pentru Spania, așa am văzut eu din tribună. Am fost obligați să ne apărăm așa, pentru că ei aveau curajul de a construi tot timpul.

Nu știu de ce au fost atât de emoționați. Au fost jucători care ne încântă în campionatul nostru și nu au reușit un dribling în seara asta. Cât am avut prospețime fizică, am putut să ne sacrificăm, să alergăm după ei”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Reacția lui Emil Săndoi, după eșecul usturător cu Spania U21: „Din acest motiv sunt îngrijorat”

După meci, Emil Săndoi a precizat că e îngrijorat, pentru că echipa duce lipsă de personalitate și că micii „tricolori” nu au fost stăpâni pe ei în anumite situații de pe stadionul din Ghencea.

„Da bineînțeles că ne doream mai mult. Sunt puțin îngrijorat. Parcă am dus lipsă de personalitate. Și primele două goluri pe care le-am primit... Am avut mingea în posesie. Ne-am speriat nejustificat în anumite faze. 

Nu am avut un control în anumite momente ale jocului. D-asta sunt îngrijorat. E adevărat, Spania e o superechipă. Au demonstrat-o și astăzi în teren”, a spus Emil Săndoi după meci, la Televiziunea Română.

VIDEO - Fanii au plecat de la stadion în minutul 85

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!