Mihai Stoica iese din nou la atac! "As vrea sa vad fondul lunar de salarii de la Steaua!" Ce a postat oficialul celor de la FCSB

Mihai Stoica csa steaua Daniel Oprita FCSB Steaua Meciurile etapei Mihai Stoica iese din nou la atac! "Fiind finantat din bani publici, as vrea sa vad si eu fondul lunar de salarii! O sa-mi prezint public scuze"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 19:19
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 20:15

Actualul manager de la FCSB, Mihai Stoica, a pornit un razboi al declaratiilor cu cei de la Steaua.

Oficialul FSCB s-a contrat in ultimul timp cu Daniel Oprita, actualul antrenor al Stelei, iar acum anunta ca daca se inseala in privinta salariilor de mii de euro de la echipa din Liga a 3-a isi va cere public scuze.

"Nici eu nu vreau sa intru in polemica cu Daniel Oprita, ne leaga prea multe amintiri si performante irepetabile cu FC Steaua Bucuresti (FCSB), mai ales cursa din 2006 (Giulesti). Daca nu exista salarii de mii de euro la echipa de fotbal din Liga a 3-a a Clubului Sportiv al Armatei, imi fac mea culpa.

  • Mihai Stoica iese din nou la atac! Fiind finantat din bani publici, as vrea sa vad si eu fondul lunar de salarii! O sa-mi prezint public scuze

Chiar mi-as dori, fiind un club finantat din bani publici, sa se publice castigurile jucatorilor si antrenorilor de acolo, sau macar fondul lunar de salarii. Abia astept sa-mi prezint scuze public cand voi fi contrazis dupa aparitia in presa a acestor date (am zambit cu subinteles)", a scris MM Stoica, pe contul sau de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!