Mihai Stoica iese din nou la atac! "As vrea sa vad fondul lunar de salarii de la Steaua!" Ce a postat oficialul celor de la FCSB

Mihai Stoica iese din nou la atac! "As vrea sa vad fondul lunar de salarii de la Steaua!" Ce a postat oficialul celor de la FCSB

Actualul manager de la FCSB, Mihai Stoica, a pornit un razboi al declaratiilor cu cei de la Steaua.

Oficialul FSCB s-a contrat in ultimul timp cu Daniel Oprita, actualul antrenor al Stelei, iar acum anunta ca daca se inseala in privinta salariilor de mii de euro de la echipa din Liga a 3-a isi va cere public scuze.

"Nici eu nu vreau sa intru in polemica cu Daniel Oprita, ne leaga prea multe amintiri si performante irepetabile cu FC Steaua Bucuresti (FCSB), mai ales cursa din 2006 (Giulesti). Daca nu exista salarii de mii de euro la echipa de fotbal din Liga a 3-a a Clubului Sportiv al Armatei, imi fac mea culpa.

Chiar mi-as dori, fiind un club finantat din bani publici, sa se publice castigurile jucatorilor si antrenorilor de acolo, sau macar fondul lunar de salarii. Abia astept sa-mi prezint scuze public cand voi fi contrazis dupa aparitia in presa a acestor date (am zambit cu subinteles)", a scris MM Stoica, pe contul sau de Facebook.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies