VIDEO! Senzatie cu Alain Prost si Dacia Duster la raliu! Vezi ce stie Dusterul sa faca!

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 13:05

Alain Prost si-a facut de cap cu un Duster de toata frumusetea, pe care l-a fortat pana la limita.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Sambata la ProMotor la 12:00, imagini senzationale cu Alain Prost la volanul Daciei Duster!

Noul vehicul de competitie a beneficiat de intreaga expertiza Renault Sport Tehnologies. Sub caroseria din fibra de sticla se afla un sasiu tubular si un motor V6 3l 24v al Aliantei Renault Nissan. Motorul a fost special pregatit pentru a oferi performante maxime in ciuda tuturor testelor dure la care va fi supus. Afisand o putere de 350 CP la 7500 rpm, motorul ofera un cuplu de 360 NM la 5500 rpm. Cutia de viteze cu 6 trepte permite o schimbare precisa si rapida a rapoartelor chiar si in timpul virajelor pe gheata. Amplasarea motorului in partea superioara a masinii are drept scop repartizarea optima a masei regulamentare de 950 kg. Un centru de greutate localizat cat mai jos confera stabilitate maxima si un comportament mai eficient.

Vehiculul de competitie Dacia Duster este echipat cu suspensii cu 2 brate triunghiulare si amortizoare cu cursa lunga care ii permit sa abordeze terenurile dificile.

Sambata la ProMotor la 12:00, imagini senzationale cu Alain Prost la volanul Daciei Duster!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT