Dacia pregătește o surpriză. Incognito pe străzile din Pitești, noul model a stârnit deja curiozitate | FOTO

Dacia Duster Dacia Dacia Pitești Stiri Dacia pregătește o surpriză. Incognito pe străzile din Pitești, noul model a stârnit deja curiozitate
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 12:07
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 12:25

Pasionații automobilelor Dacia vor avea o nouă surpriză. 

Pe străzile din Piteși a fost observată în ultima lună un autoturism camuflat despre care se spune că ar fi noul model Duster. Deși mulți specialiști se îndreaptă cu previziunile către Duster, există și voci care susțin că ar fi, de fapt, noul facelift al lui Sandero Stepway. 

Mai mult, în spațiul virtual, pe rețele de socializare, mai mulți cititori au avansat ipoteza potrivit căreia mașina "camuflată" ar putea fi, de fapt, noul Peugeot 308!  Cele mai multe previziuni conduc însă spre noul Duster. 

  • Dacia pregătește o surpriză. Incognito pe străzile din Pitești, noul model a stârnit deja curiozitate

Potrivit publicației epitești.ro, uzina de la Mioveni pregătește o nouă surpriză, iar pe străzile din Pitești a fost văzut de mai multe ori vehicolul aflat în teste de specialiștii de la Dacia. 

Dacia Duster 2021 va fi lansată în septembrie în România și alte țări, modelele urmând să intre în producție în cursul acestei veri. 

Ce spune Lionel Jaillet despre noul Duster

 

"Dacia Duster 2021 va avea practic scuturi de protecție care nu-și vor schimbă culoarea în timp pentru că tot materialul are aceeași culoare, deci dacă s-ar și zgâria, culoarea nu s-ar schimbă precum în cazul unei piese vopsite. Cei de la Dacia spun că această schimbare făcută pentru Dacia Duster 2021 reduce costurile de producție pentru aceste piese, oferind în același timp și o componentă care rezistă mai bine pe durata de viață a mașinii", au scris cei de la Capital. 

“Duster reprezintă revoluția Dacia în segmentul SUV. De la lansarea primei generații, în 2010, modelul, care va ajunge în curând la 2 milioane de clienți, a devenit o adevărată emblemă a mărcii Dacia. Or, reînnoirea unui model emblematic nu este o sarcină ușoară! Linia generală a modelului, atrăgătoare și ușor de recunoscut, a fost menținută. 

Am adus în schimb o serie de evoluții pentru un plus de modernitate și de prospețime. Spiritul de aventură și spiritul Dacia se regăsesc din plin în noul Duster. Vorbim de un model robust și accesibil, care oferă esențialul”, a afirmat, recent, Lionel Jaillet, director de performanță produs la Dacia.

Ce preț ar putea avea noul Duster

 

Analiștii susțin că noul model Dacia Duster Facelift ar putea costa între 17.000 de euro și 20.000 de euro. 

"Surse din piaţă susţin că Dacia Duster facelift va pleca de la un preţ minim de 17.000 de euro, dar va depăşi uşor 20.000 de euro în varianta Prestige, cu dotări superioare. În Franţa, de exemplu, unde preţurile au fost deja anunţate deoarece maşina va fi disponibilă la vânzare mai repede, încă de la finalul lunii iulie, Prestige cu motor diesel şi tracţiune integrală depăşeşte 22.000 de euro", a notat Adevărul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!