MEMORABIL! Doi fosti rugbysti romani s-au batut aseara in ring! KO BRUTAL cum rar vezi - VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2016, 11:04
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2016, 11:38

Luni, in direct la Sport.ro: "Lupta Capitala" - Pantera Tanasie se bate in main event // Sambata la Sport.ro: Superkombat "Lovesti in KOmanesti" - meciul de retragere al lui Ionut Iftimoaie

Robert Constantin si Andrei Sugar au debutat aseara in Superkombat. Cei doi colosi de la categoria grea au un trecut comun, ambii fiind fosti jucatori de rugby. Acestia aveau doar un meci la profesionisti in kickboxing insa au primit sansa de a se afirma in Superkombat, iar meciul a fost unul... de poveste.

Ce doi colosi s-au lovit cat de tare au putut la fiecare faza, KO-ul venind previzibil in runda a doua. Robert Constantin, un roman stabilit in Italia, a reusit un croseu nimicitor, trimitandu-l la podea definitiv pe Andrei Sugar.

Urmatoarea gala Superkombat este sambata, la Comanesti, acolo unde Rocky de Romania, Ionut Iftimoaie, isi face meciul de retragere in fata campionului mondial Jorge Loren, spaniolul care i-a invins in trecut pe fratii Stoica.

De asemenea, Sport.ro transmite luni seara gala "Lupta Capitala", din Bucuresti, acolo unde "Pantera" Tanasie se bate in main event, intr-o gala cu 5 meciuri de box si 5 de kickbox. Gala incepe pe Sport.ro la ora 21:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!