Faza geniala in gala de aseara! Reactia ciudata a unui marocan dupa ce primeste un pumn si e pus la podea! Ce face cand se ridica :)) VIDEO

Luni, in direct la Sport.ro: "Lupta Capitala" - Pantera Tanasie se bate in main event // Sambata la Sport.ro: Superkombat "Lovesti in KOmanesti" - meciul de retragere al lui Ionut Iftimoaie

Faza haioasa in gala Superkombat de sambata seara, disputata la Mamaia. Constanteanul Eduard Chelariu l-a facut TKO pe marocanul Mustapha El Messaoudi dupa ce l-a trimis la podea de trei ori in runda a doua. Acesta i-a dat o dreapta de senzatie marocanului, ce l-a facut pe acesta sa cada peste corzi. Cand s-a ridicat, marocanul a ridicat si mainile, crezand probabil ca meciul s-a terminat.

Poreclit "Micul Tyson", Chelariu a avut o evolutie de senzatie Superkombat, fiind felicitat de promoterul Eduard Irimia, cel care a declarat ca meciul lui Eduard a fost cel mai frumos din prima parte a galei, cea intitulata New Heroes, in care se cauta cei mai buni tineri luptatori din tara.

Urmatoarea gala Superkombat este sambata, la Comanesti, acolo unde Rocky de Romania, Ionut Iftimoaie, isi face meciul de retragere in fata campionului mondial Jorge Loren, spaniolul care i-a invins in trecut pe fratii Stoica.

De asemenea, Sport.ro transmite luni seara gala "Lupta Capitala", din Bucuresti, acolo unde "Pantera" Tanasie se bate in main event, intr-o gala cu 5 meciuri de box si 5 de kickbox. Gala incepe pe Sport.ro la ora 21:00.

Citeste si:Eduard Chelariu
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies