MMA Andrey Koreshkov Chance Rencountre ko Kombat

VIDEO KO devastator în MMA! Rezultatul: 5 coaste rupte și un plămân perforat! Luptătorul a fost operat de urgență

Andrey Koreshkov a fost protagonistul unui KO spectaculos. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 13:16
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 13:36

Andrey Koreshkov (31 ani) și Chance Rencountre (35 ani) s-au înfruntat la gala Bellator 274. Meciul s-a terminat rapid, luptătorul rus și-a învins adversarul cu un KO devastator încă din prima rundă. Lovitura de picior a lui Koreshkov i-a cauzat daune majore americanului. Acesta a trebuit să meargă la spital, iar medicii au observat că are 5 coaste rupte și plămânul perforat, așa că l-au operat de urgență.

În cele din urmă, managerul lui Rencoutre a anunțat că operația a fost un succes și că luptătorul MMA se află într-o stare bună.

„Chance este într-o stare bună. Le mulțumesc tuturor celor de la Bellator MMA, care ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie. Felicitări lui Andrey Koreshkov și echipei sale pentru victorie”, a declarat Brian Butler, manager-ul lui Rencountre potrivit mmafighting.

De asemenea, Rencountre a ținut să transmită le transmită și el un mesaj urmăritorilor săi, pe contul oficial de Instagram. În ciuda faptului că adversarul l-a băgat în spital, luptătorul american a dat dovadă de fairplay și l-a felicitat pentru victorie. 

„Nu a fost lupta pe care mi-o imaginam, dar țin să-l felicit pe Andrey Koreshkov. De asemenea, le mulțumesc celor de la Bellator MMA din staff pentru toată munca depusă atât înainte de luptă, cât și după. 

Mă simt foarte bine protejat și îngrijit. Se întâmplă lucruri ghinioniste. Asta e viața. Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, mă voi vindeca și voi reveni la ceea ce-mi place să fac în curând”, a scris luptătorul pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!