Fenerbahce - Dinamo Kiev Vladimir Putin Liga Campionilor

Ucraina a reacționat, după ce fanii turci au scandat numele lui Vladimir Putin, la Fenerbahce - Dinamo Kiev: ”Susțin un asasin”

Scenele incredibile de la Fenerbahce - Dinamo Kiev s-au viralizat în cel mai scurt timp pe rețelele de socializare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:53
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 14:53

Fanii lui Fenerbahce au scandat, preț de mai multe secunde, numele președintelui rus Vladimir Putin, o evidentă trimitere către războiul ruso-ucrainean, început pe 20 februarie.

Reacție din partea Ucrainei, după ce fanii turci au scandat numele lui Vladimir Putin

Totul a pornit după ce Dinamo Kiev a marcat golul de 1-0 prin Buyalskyy. Jucătorul lui Mircea Lucescu s-ar fi bucurat excesiv în fața suporterilor turci, iar aceștia au ținut să răspundă prin scandarea numelui lui Vladimir Putin.

La scurt timp după evenimentele din tribunele stadionului lui Fenerbahce, a venit și o primă reacție din partea Ucrainei. Mai exact, din partea ambasadorului ucrainean din Turcia, Vasil Bodnar, care condamnă gestul fanilor lui Fener printr-o postare pe rețelele de socializare.

„Fotbalul este un joc corect. Dinamo Kiev a fost mai puternică. Este foarte trist să auzi din partea suporterilor lui Fenerbahce cuvinte care susţin un asasin şi un agresor care bombardează ţara noastră.

Sunt recunoscător poporului prieten turc pentru susţinerea Ucrainei şi reacţia la aceste comentarii nepotrivite ale unor suporteri”, a scris ambasadorul Vasil Bodnar, pe Twitter.

Dinamo Kiev, calificare în turul trei din Champions League

Dinamo Kiev s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League, unde o va întâlni pe Sturm Graz. Dacă va reuși să ajungă în play-off, Mircea Lucescu va avea parte de un adversar dificil.

Este greu de crezut că Dinamo Kiev va fi cap de serie în play-off, astfel că ucrainenii se pot aștepta la adversari precum Benfica sau Rangers.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!