Steaua Branislav Ivanovic Chelsea Daniel Georgievski Laurentiu Reghecampf Liga Campionilor

"Trebuia sa fie 7-2 pentru Chelsea! Georgievski e mai spre Romania, nu e sarb ca Ivanovic, de Chelsea!" Unde a pierdut Steaua meciul cu englezii:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2013, 14:23
Data actualizarii: Miercuri 02 Octombrie 2013, 14:25

Steaua a lasat o impresie urata dupa meciul cu londonezii. Au spus-o si jucatorii, o spun astazi si fanii. Cornel Dinu, un rival obisnuit al ros-albastrilor, si-a spus punctul de vedere despre meciul de aseara:

"Ce sa mai vorbim? Despre Tanase? Mai bine vorbim despre marele Constantin Tanase… Nu ca am pierdut, a fost o executie in aer liber, in fata unei echipe care n-a facut altceva decat ceea ce nu i se intampla Stelei in campionatul romanesc. Stelistii nu au avut in niciun moment liber sa paseze, au dat de jucatori care au scoala la zi. In mod normal, ca diferenta, trebuia sa fie 7-2 pentru Chelsea, dupa parerea mea.

Chelsea nu e o echipa nemaipomenita, ci una de esalonul doi in Europa. Principiul de baza in fotbal e sa aduci un om in plus acolo unde ataci tu, dar si unde ataca adversarul. Cand faci asta, atunci e 4-0! Georgievski este un sarb mai spre Romania, pentru ca sarbii adevarati ajung ca Ivanovic la Chelsea. El a fost ridicol in seara asta.

Dramatic este ca Steaua este lasata sa defileze in campionat, iar atunci cand ni se pun probleme, apare realitatea, care este cruda. Suntem departe de marele fotbal. Chiriches si Rusescu ar fi contat, nu stiu daca diferenta era aceeasi, dar Chelsea castiga oricum si problemele ar fi fost aceleasi. Steaua nu a avut azi atacant", a spus Cornel Dinu la Etno TV.

Modifică setările cookies