"In primavara era Gigi langa echipa, sa faca schimbarile bine!" Reactie NEUNBA dupa 0-4 cu Chelsea! Un jucator TREBUIE sa plece urgent de la Steaua:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 11:14

	"In primavara era Gigi langa echipa, sa faca schimbarile bine!" Reactie NEUNBA dupa 0-4 cu Chelsea! Un jucator TREBUIE sa plece urgent de la Steaua:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

"Schurrle asta, Doamne Dumnezeule, ce ne-a facut. E alta Steaua acum, in primavara il avea pe Gigi care facea schimbarile bine. In afara de asta avea 4 jucatori in plus, conteaza enorm, este o jumatate de echipa, era alta atitudine si alta seriozitate.", a spus Mitica Dragomir la Sport.ro

"Steaua nu are sanse sa treaca nici in Europa League. Steaua abia i-a batut pe Botosani ba fratilor. La meciul cu Basel sigur nu va mai fi interesul asa de mare, a fost si greseala lor ca au pus pretul mare la bilete", a mai spus Mitica.

"Tatu trebuia sa fie trimis demult acasa, numai anumiti conducatori de acolo il vad jucator mare. Mie mi-ar fi rusine sa mai zic ceva dupa 4-0 acasa", a concluzionat Mitica la Sport.ro

Pe ce loc termina Steaua in grupa? (6700 voturi)
 
Pe 3, o bate pe Basel (macar)
38.46%
2577 voturi
 
Pe 4, nu castiga nimic
48.70%
3263 voturi
 
Pe 2, se poate o minune!
526 voturi
 
Pe 1, nimic nu e imposibil :))
334 voturi

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT