Reghe sta cu ochii pe DIAMANTELE viitorului la Steaua! Ei sunt oamenii EUROfantastici pe care ii vrea TOATA Romania

Miercuri 02 Octombrie 2013, 13:15

	Reghe sta cu ochii pe DIAMANTELE viitorului la Steaua! Ei sunt oamenii EUROfantastici pe care ii vrea TOATA Romania

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Steaua a pierdut cu Chelsea, iar visul calificarii in optimile Champions League e total compromis!

Campionii pot urma la iarna acelasi scenariu din ultimele sezoane. Joi seara, e scouting in direct in Pacos - Pandurii! Jucatorii importanti ai Stelei au oferte tari din strainatate, astfel ca Reghe are interes maxim pentru solutii interne. Dupa modelul Chiriches si Pintilii, Steaua se uita atent la Matulevicius, Buleica, Eric sau Ciucur.

Atacantul lituanian, cautat si din Germania, e incert pentru meciul din Portugalia. Interesul mai multor cluburi pentru el o pot face pe Steaua sa accelereze discutiile. Chiar daca au recunoscut ca il plac, oficialii din Ghencea nu au facut pana acum nicio miscare concreta pentru a-si asigura transferul internationalului. Titular pentru Lituania, Matulevicius a fost aproape de Duisburg in vara, insa oferta insuficienta l-a tinut la Pandurii. Seful Condescu il evalueaza la aproximativ un milion de euro.

"Cu sau fara Matulevicius, trebuie sa ne revenim. Si o sa ne revenim dupa meciul cu Pacos Ferreira. Mergem in Portugalia sa facem un meci mare", a spus presedintele executiv al Pandurilor, Eugen Parvulescu.

BRAT