Tragere la sorti Champions League | Decizia luata de UEFA in cazul echipelor din Manchester! 

Tragere la sorti Champions League | Decizia luata de UEFA in cazul echipelor din Manchester! 

Anglia da patru echipe in sferturile Champions League dupa multi ani. 

Echipele din Manchester, Liverpool si Tottenham sunt echipele califiate in sferturile Champions League anul acesta. Asta incurca putin programul UEFA, care a anuntat deja ce se va intampla ce se va intampla daca cele doua echipe din Manchester vor avea acelasi program.

Manchester City si Manchester United nu vor putea juca in aceeasi saptamana meciurile de acasa programate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, a anuntat UEFA.

Manchester United, care s-a clasat in urma lui City in sezonul trecut din Premier Lague, va juca in deplasare, daca in urma tragerii la sorti cele doua cluburi ar urma sa joace pe teren propriu in aceeasi saptamana.

Prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor are loc pe 9/10 aprilie, iar returul pe 16/17 aprilie.

''Conform unei decizii luate de autoritatile locale, Manchester City sau Manchester United nu pot juca pe teren propriu in aceeasi seara sau in seri consecutive'' se arata in comunicatul UEFA, care poate uza de un paragraf din regulamentul Ligii Campionilor pentru a stabili ce meciuri se joaca marti si ce jocuri in ziua de miercuri.

UEFA a precizat ca aceeasi regula se va aplica si in cazul calificarii in semifinale ale celor doua echipe engleze.

Exista insa posibilitatea ca echipele din Manchester sa se infrunte una pe alta, sau sa joace cu Liverpool si Tottenham in sferturile de finala.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EURO 2020. Zi istorică pentru România. Arena Națională găzuiește meciul Austria - Macedonia de Nord
BRAT
Modifică setările cookies