Tragere la sorti Champions League | Decizia luata de UEFA in cazul echipelor din Manchester! 

Tragere la sorti Champions League | Decizia luata de UEFA in cazul echipelor din Manchester! 

Autor: Sport.ro
Joi 14 Martie 2019, 17:04

Anglia da patru echipe in sferturile Champions League dupa multi ani. 

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Echipele din Manchester, Liverpool si Tottenham sunt echipele califiate in sferturile Champions League anul acesta. Asta incurca putin programul UEFA, care a anuntat deja ce se va intampla ce se va intampla daca cele doua echipe din Manchester vor avea acelasi program.

Manchester City si Manchester United nu vor putea juca in aceeasi saptamana meciurile de acasa programate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, a anuntat UEFA.

Manchester United, care s-a clasat in urma lui City in sezonul trecut din Premier Lague, va juca in deplasare, daca in urma tragerii la sorti cele doua cluburi ar urma sa joace pe teren propriu in aceeasi saptamana.

Prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor are loc pe 9/10 aprilie, iar returul pe 16/17 aprilie.

''Conform unei decizii luate de autoritatile locale, Manchester City sau Manchester United nu pot juca pe teren propriu in aceeasi seara sau in seri consecutive'' se arata in comunicatul UEFA, care poate uza de un paragraf din regulamentul Ligii Campionilor pentru a stabili ce meciuri se joaca marti si ce jocuri in ziua de miercuri.

UEFA a precizat ca aceeasi regula se va aplica si in cazul calificarii in semifinale ale celor doua echipe engleze.

Exista insa posibilitatea ca echipele din Manchester sa se infrunte una pe alta, sau sa joace cu Liverpool si Tottenham in sferturile de finala.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mii de soldaţi, mobilizaţi împotriva "vestelor galbene". În ce condiţii au voie să tragă
BRAT