Sturm Graz Dinamo Kiev Liga Campionilor Mircea Lucescu Liga Campionilor

VIDEO Sturm Graz - Dinamo Kiev 1-2: Mircea Lucescu, supărat foc pe un jucător! ”Este inacceptabil, l-am scos să nu ne facă probleme”

Echipa antrenată de român s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după 1-0 și 2-1 în dubla manșă cu vicecampioana Austriei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 13:26
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 13:30

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a trecut de Sturm Graz, vicecampioana Austriei, în turul 3 preliminar al Champions League, 1-0 și 2-1 în dubla manșă, și s-a calificat în play-off-ul competiției, acolo unde o va întâlni pe Benfica Lisabona.

”A fost un meci incredibil de greu, împotriva unei echipe foarte bune. A trebui să prevenim controlul jocului de către adversar. Intrarea lui Vivcharenko (n.r. - marcatorul primului gol al lui Dinamo, în minutul 97 din prelungiri) a fost de bun augur, a evoluat foarte bine și a și înscris. Am prevăzut că intrarea sa va schimba jocul.

Harmash, introdus de Lucescu în minutul 82 și scos în prima repriză de prelungiri

Schimbarea lui Harmash (n.r. - introdus în minutul 82 și scos de Lucescu în minutul 99 din prelungiri) am făcut-o din cauză că el era nervos și protesta mereu, ceea ce este inacceptabil pentru un fotbalist profesionist cu experiența sa.

Din acest motiv l-am înlocuit, pentru că putea să ne facă mari probleme”, a explicat Mircea Lucescu deciziile luate de-a lungul partidei cu Sturm Graz, conform Football.ua.

Modifică setările cookies