Steaua, ELOGIATA de UEFA: "Romanii au SCUFUNDAT Legia la ea acasa" Strainii se inclina in fata CAMPIOANEI:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 11:48

	Steaua, ELOGIATA de UEFA: "Romanii au SCUFUNDAT Legia la ea acasa" Strainii se inclina in fata CAMPIOANEI:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a reusit o calificare la care putini mai sperau, dupa egalul obtinut pe national arena, scor 1-1, iar surpriza a fost apreciata si de cei de la UEFA, care vorbesc astazi despre performanta echipei lui Laurentiu Reghecampf, intr-un articol numit "Steaua a scufundat Legia si se intoarce in grupele Ligii".

Oficialii Forului European au ramas placut impresionati de prestatia Stelei, despre care spun ca a lovit decisiv cand polonezii nici nu apucasera sa se dezmeticeasca.

"Dupa 1-1 in tur, pe propriul teren, Steaua a lovit repede in deplasare, prin Nicolae Stanciu si Federico Piovaccari, care au inclinat dubla imediat spre o calificare a Stelei. Jucatorii lui Jan Urban au replicat prin Radovic si Rzezniczak, dar nu au fost capabili sa revina in fata campioanei Romaniei, care se pregatesc de excursia de la Monaco si de tragerea la sorti", scriu cei de la UEFA.

"Cu un gol inscris in deplasare, cei de la Legia aveau toate motivele sa spere intr-o calificare istorica, dupa 18 ani de pauza, dar Stanciu le-a spulberat avantajul dupa doar sapte minute. Lucrurile au mers perfect pentru Laurentiu Reghecampf si jucatorii sai, iar Piovaccari a lovit dupa ce s-a descotorosit de Dossa Junior si l-a invins cu calm pe Kuciak.

Avand nevoie de 3 goluri, Legia s-a luptat cu toate fortele, dar Tatarusanu a scos mingiile trimise de Kosecki.

[...] Gazdele au si-au facut "tabara de lupta" in afara careului lui Tatarusanu, presand serios, iar ocaziile lui Saganowski si Dossa Junior i-au dat emotii lui Reghecampf. Rzezniczak a inscris in cele din urma, dar a fost prea tarziu pentru a mai putea schimba soarta calificarii", mai scriu acestia.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT