GOLEADORUL de Liga aterizeaza ASTAZI la Bucuresti! Steaua intra la negocieri cu fotbalistul pe care Gigi il curteaza de 2 ani:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 11:15

	GOLEADORUL de Liga aterizeaza ASTAZI la Bucuresti! Steaua intra la negocieri cu fotbalistul pe care Gigi il curteaza de 2 ani:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Wesley soseste astazi la Bucuresti pentru a pune la punct ultimele detalii despre contractul sau cu Steaua - este anuntul facut astazi de cotidianul Prosport.

Decisi sa se intareasca serios inaintea grupelor Ligii, chiar daca Piovaccari a demonstrat in ultimele meciuri ca este un golgheter de clasa, stelistii au pus ochii pe brazilianul Wesley, goleadorul care i-a "luat mintile" lui Gigi Becali inca din urma cu doua sezoane.

Liber de contract dupa aventura in Arabia, Wesley are acum mari sanse sa faca echipa cu Gigi si Reghe.

De altfel, cele doua parti au mai negociat si in trecut, insa pretentile financiare ale fotbalistului l-au facut pe Becali sa renunte. Situatia s-a schimbat, insa, odata cu intrarea in grupele Ligii, de unde stelistii vor incasa peste 20 de milioane de euro.

Impresarul fotbalistului, se va intalni astazi cu fratii Becali, oamenii desemnati de Gigi Becali sa negocieze contractul, iar brazilianul de 33 de ani ar putea imbraca de zilele viitoare tricoul campioanei.

Tătaru: Suntem pe o pantă descendentă, pandemia este controlabilă în acest moment
BRAT