Presa din Polonia l-a facut praf pe antrenorul Legiei: "Steaua ne-a inchis usa spre paradis" REACTIILE dupa eliminarea din play-off

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 09:59

	Presa din Polonia l-a facut praf pe antrenorul Legiei: "Steaua ne-a inchis usa spre paradis" REACTIILE dupa eliminarea din play-off

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Polonezii si-au vazut sperantele naruite in primele 10 minute ale meciului cu Steaua, dupa golurile lui Stanciu si Piovaccari. Presa polona i-a taxat dupa meci pe vinovati: antrenorul Jan Urban si mijlocasul Dominik Furman. Cei doi au fost criticati pentru modul in care au tratat meciul.

"Steaua ne-a inchis usa spre paradis", a titrat televiziunea TVN 24.

"Trebuie sa asteptam cel putin 18 ani pentru ca echipa campioana sa ajunga in paradisul fotbalului. Inceputul meciului de marti seara poate fi descris precum un cutremur. Prima data Stanciu s-a distrat cu Furman, iar doua minute mai tarziu italianul Piovaccari l-a invins pe Kuciak, ca si la Bucuresti. Totul s-a intamplat in doar noua minute", au comentat cei de la Teliviziunea TVN24.

Publicatia Fakt a scris in editia de astazi: "Jucatorii campioanei Poloniei au intrat foarte determinati pe teren, dar au fost adusi rapid cu picioarele pe pamant!"

Coronavirus România, 4 iunie. 238 de cazuri noi de îmbolnăvire. Avertismentul autorităților
BRAT