Federico Valverde finala liga campionilor Liverpool Mina Bonino Real Madrid Liga Campionilor

GALERIE FOTO Starul galacticilor care își "sacrifică" soția pentru a câștiga trofeul Ligii Campionilor: ce i-a răspuns partenera a devenit viral

Real Madrid și Liverpool joacă în finala Ligii Campionilor, din sezonul 2021/2022. Meciul se joacă sămbâtâ, 28 mai, la Paris. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 23:01
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 23:15

Federico Valverde, mijlocașul celor de la Real Madrid, a făcut o remarcă inedită, mărturisind cât de mult își dorește să câștige trofeul Ligii Campionilor. 

Într-un interviu acordat pentru publicația AS, fotbalistul de 23 de ani a fost întrebat ce ar da pentru a câștiga trofeul, iar Valverde a oferit un răspuns simpatic: "Ce aș da să câștig Champions League? Nu fiul... dar pe soție poate că da".

Soția acestuia nu s-a lăsat mai prejos și i-a oferit o replică pe măsură. Susținătoare a celor de la River Plate, Mina Bonino i-a răspuns: "Nu-l judec. Și eu l-aș da pe el dacă River ar câștiga încă o Cupă Libertadores. Trebuie să-ți sacrifici prietenii, totul pentru #14".

Real Madrid - Liverpool, finala Ligii Campionilor

Finala Champions League din acest sezon se va disputa la Paris, pe Stade de France, sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00.

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1980/1981, tot la Paris, pe Parc des Princes. Englezii se impuneau atunci cu 1-0, după un gol marcat de Alan Kennedy.

O altă finală între cele două, una mai recentă, s-a disputat în stagiunea 2017/2018. Atunci, Real Madrid câștiga cu 3-1.

Cele două formații s-au duelat de opt ori în Liga Campionilor. Real Madrid s-a impus de patru ori, un meci s-a încheiat la egalitate, iar Liverpool a câștigat în trei rânduri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!