Kylian Mbappe resimte efectul 'trădării'! Câți urmăritori a putut să piardă după ce a refuzat-o pe Real Madrid și a semnat cu PSG 

kylian mbappe PSG Real Madrid Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 21:23
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 21:25

Kylian Mbappe (23 ani) a ales să continue la Paris Saint-Germain, deși avea ofertă pe masă și de la Real Madrid. 

Atacantul francez era dat ca și transferat la Real Madrid de presa internațională, după mai multe luni în care a refuzat propunerile de prelungire venite din partea oficialilor lui Paris Saint-Germain. Mutarea la campioana Spaniei părea doar o formalitate, Mbappe urmând să semneze din postura de jucător liber de contract, însă lucrurile au căpătat o turnură neașteptată. 

Sâmbătă seară, PSG anunța oficial prelungirea contractului lui Kylian Mbappe până în 2025, spre șocul tuturor. Vestea nu a fost primită bine la Madrid, presa numindu-l „trădător” pentru că a refuzat Realul. Nici jucătorii grupării blanco nu s-au lăsat mai prejos și au postat diferite mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. 

Kylian Mbappe a pierdut 700.000 de urmăritori pe Instagram 

Decizia de a refuza Realul nu le-a picat bine nici fanilor madrileni, care au „luat măsuri”, dezamăgiți că nu îl pot vedea pe atacantul francez îmbrăcând tricoul echipei favorite. Astfel, Mbappe a 'resimțit' supărarea fanilor pe contul de Instagram, acolo unde a pierdut un număr mare de urmăritori. 

Conform Sport Bible, care citează El Chiringuito, contul lui Mbappe a scăzut de la 71.6 milioane de urmăritori la 70.9 milioane după anunțul că va rămâne la Paris. Atacantul francez este al patrulea cel mai urmărit fotbalist de pe platformă, după Cristiano Ronaldo, Leo Messi și Neymar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!