Liverpool Atletico Madrid Liga Campionilor

SOCANT! Ucigasul INVIZIBIL de pe Anfield: 41 de oameni au murit dupa ce s-au infectat la cutremurul dintre Liverpool si Atletico din Champions League

Meciul retur dintre Liverpool si Atletico Madrid, contand pentru optimile Champions League, a avut loc in prezenta fanilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2020, 19:07
Data actualizarii: Duminica 24 Mai 2020, 19:10

Acum, Guvernul britanic este considerat vinovat pentru ca nu a luat la timp masuri drastice impotriva raspandirii noului coronavirus.

Prezenta in tribunele stadionului Anfield a fost fatala pentru cel putin 41 de oameni care s-au infectat cu COVID-19. Asta potrivit datelor unei organizatii care reuneste cercetatori de pe tot globul, Edge Health, si care, potrivit Mundo Deportivo, a deschis o ancheta in urma partidei.

Autoritatile au discutat despre consecintele din Regat ale meciului. Oficialii din Liverpool sustin ca numarul in crestere al cazurilor de infectare cu COVID-19 din oras a fost influentat de prezenta fanilor in tribunele stadionului Anfield.

La meciul nebun, pierdut cu 3-2 de "cormorani", stadionul a fost plin, circa 3.000 de fani ai lui Atletico facand deplasarea in Anglia pentru a-si sustine favoritii.

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, intreg stafful echipei si toti jucatorii (atat de la prima echipa, cat si de la echipa a doua sau de la cea feminina) au urmarit modul in care se desfasoara lupta impotriva COVID-19.

Marcati de sacrificiul medicilor, care au facut totul pentru a salva cat mai multe vieti, ei au transmis un mesaj emotionant: "Vrem sa avem aceasta oportunitate de a transmite un mesaj de multumire catre toti oamenii care lucreaza in serviciile de sanatate. Este incredibil ce faceti si, din partea celor de la Liverpool, vreau sa va multumesc!"

Modifică setările cookies