Liga Campionilor

SOCANT!!! Muller a fost la un pas sa-si bage in SPITAL adversarul! Intrare CRIMINALA a jucatorului de la Bayern: risca o suspendare record

Muller a primit direct rosu dupa o faza socanta!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 23:42
Data actualizarii: Miercuri 12 Decembrie 2018, 23:52

Derby-ul grupei E dintre Ajax Amsterdam si Bayern Munchen a oferit un spectacol total, insa si 2 momente cu adevarat socante. Mai intai, Woeber a fost eliminat dupa o intrare extrem de dura la Goretzka in minutul 67. La 8 minute distanta insa Muller a avut unul dintre cele mai urate faulturi vazute vreodata in competitie!

Muller l-a lovit cu talpa direct in cap pe Tagliafico, din saritura, si a primit direct cartonas rosu! Fundasul lui Ajax a fost cusut chiar pe teren iar televiziunea care a produs partida a decis sa nu mai ofere nicio reluare dupa cea initiala din cauza violentei momentului!

  • Muller a fost la un pas sa-si bage in SPITAL adversarul! Intrare CRIMINALA a jucatorului de la Bayern: risca o suspendare record

Muller va primi o suspendare de cel putin 2 etape, insa exista sanse mari sa rateze chiar mai multe partide din cauza violentei momentului. Tagliafico si-a revenit si chiar a reusit sa marcheze golul de 3-3 in prelungiri!

Modifică setările cookies