"Sa-i dati Balonul de Aur lui Messi deja!" Planeta se inchina zeului Messi. Momentele de GENIU din meciul cu Liverpool

"Sa-i dati Balonul de Aur lui Messi deja!" Planeta se inchina zeului Messi. Momentele de GENIU din meciul cu Liverpool

Leo Messi a dat recital in meciul cu Liverpool din semifinalele Champions League. 

Lionel Messi e incoronat din nou regele fotbalului. Argentinianul Barcelonei a marcat de doua ori in poarta lui Liverpool, a doua reusita fiind o lovitura libera superba de la 29 de metri.

Messi face un sezon istoric, e deja campion cu Barcelona si se pregateste de o noua finala in Champions League.

Barcelona conducea cu 1-0 in meciul cu Liverpool de pe Camp Nou, insa englezii presau si se aflau la conducerea jocului cand geniul lui Messi a intervenit. Argentinianul a reluat in poarta dupa bara lui Suarez, iar apoi a fixat mingea la lovitura libera si a sutat direct in vinclu, peste zidul format din jucatorii lui Klopp.
 

Marca: Sa-i dati Balonul de Aur lui Messi!

Cotidianul Marca a observat insa si alte puncte forte ale lui Messi din meciul cu Liverpool. "Capitanul Barcelonei a muncit incredibil de mult si chiar a facut totul pentru ca Phil Coutinho sa nu fie fluierat dupa ce a fost scos de pe teren. Messi, la fel ca in ultimii ani, a fost jucatorul decisiv de pe teren", scrie Marca.

"Balonul de Aur trebuie sa ajunga la Messi" e titul dat de cel mai citit ziar de sport din Spania. Messi a ajuns la golul 600 in tricoul Barcelonei, o noua performanta remarcabila.

In acest sezon, argentinianul e lider in clasamentul pentru Gheata de Aur, cu 48 de goluri in 46 de partide. Messi are si 22 de pase decisive in acest sezon. 

Messi a castigat Balonul de Aur in 2009, 2010, 2011, 2012 si 2015. Anul trecut, trofeul a ajuns la Luka Modric de la Real Madrid. 

Citeste si: Van Dijk, declaratia care spune TOT! "Liverpool nu a pierdut cu Barcelona. A fost invinsa de Messi, cel mai bun din lume"

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT