"S-au intrecut o Dacie si un Lamborghini, amandoua au patru roti, dar nu merg la fel!" Stelistii, devastati la finalul meciului! Ce a spus Bourceanu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 00:11

	"S-au intrecut o Dacie si un Lamborghini, amandoua au patru roti, dar nu merg la fel!" Stelistii, devastati la finalul meciului! Ce a spus Bourceanu:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Alex Bourceanu, capitanul Stelei, a vorbit la finalul meciului pierdut cu 4-0 in fata englezilor de la Chelsea, declarandu-se dezamagit de rezultatul inregistrat pe tabela.

"Au fost mult mai concentrati decat la meciul din primavara. Au venit sa castige, chiar si-au dorit asta, asa am simtit. In primavara au crezut ca o sa fie mai usor. Noi, din pacate, am fost mai slabi ca in primavara.

Din punctul nostru de vedere, am dat tot ce am putut astazi. Din pacate, au fost mai buni. Schurrle a jucat foarte bine, a facut un meci extraordinar, nu stiu cum s-a vazut la televizor, mie mi s-a parut ca a fost extraordinar.

Diferenta de valoare s-a vazut. Realist ar fi sa speram la un loc de Europa League, cred ca s-ar putea, depinde ce se va intampla cu Basel. Daca vom reusi sa castigam cu Basel, avem sanse la Europa League.

Comparam o Dacie cu un Lamborghini. Amandoua au patru roti, dar nu merg la fel. Din pacate, nu am cum sa joc la un club ca Chelsea. Eu sunt in partea a doua a carierei, iar valoarea nu ma propune pentru un club atat de mare, asa cum este Chelsea", a spus Bourceanu la TVR.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT