Recordul negativ stabilit de PSG după înfrângerea cu Bayern Munchen. Nu s-a mai întâmplat asta din 2011

PSG Bayern Munchen Champions League record negativ Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 10:12
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 10:25

Paris Saint-Germain a fost învinsă de Bayern Munchen cu scorul de 1-0, pe Parc des Princes, în prima manşă a optimilor de finală din Champions League.

În urma acestui eșec, campioana Franței a bifat a treia înfrângere consecutivă, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 2011. 

PSG a pierdut în Cupa Franței cu Olympique Marseille, scor 1-2, apoi s-a înclinat în campionat în fața celor de la AS Monaco, scor 3-1. 

În noiembrie 2011, echipa era antrenată de Antoine Kombouare, iar PSG a avut o serie de trei eșecuri, cu Nancy (0-1), Olympique Marseille (0-3) și Salzbourg (0-2). 

PSG - Bayern Munchen 0-1, în turul optimilor Champions League 2023
 

 Bavarezii au făcut diferenţa prin golul înscris de francezul Kingsley Coman, un produs al academiei lui PSG, cu un şut din careu, o vină la gol având şi portarul Gianluigi Donnarumma, care a lăsat mingea să treacă pe sub el (minutul 53). Coman a marcat la meciul cu numărul 50 în Champions League.

Bayern Munchen a dominat cea mai mare parte a jocului şi a mai avut ocazii bune prin Kimmich şi Choupo-Moting, dar Gianluigi Donnarumma a avut o serie de intervenții salvatoare, respingând în bară şutul camerunezului.

PSG, care la pauză nu avea niciun şut pe poartă, a reuşit un forcing pe finalul partidei, însă golul marcat de Kylian Mbappe (minutul 82) a fost anulat pentru offsaid la Nuno Mendes. Starul francez a avut o ocazie bună şi în minutul 74, însă nu a reuşit să îl învingă pe Sommer. Manşa secundă va avea loc la Munchen, pe 8 martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!