putin Dinamo Kiev Ilie Dumitrescu Liga Campionilor Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam

Reacția lui Ilie Dumitrescu despre momentul în care fanii lui Fenerbahce au scandat "Putin, Putin!"

Scenele jenante au fost comentate de Ilie Dumitrescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 18:40
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 19:20

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, va juca în turul III preliminar din Liga Campionilor cu gruparea austriacă Sturm Graz. 

La meciul retur cu Fenerbahce din turul II preliminar, la Istanbul, echipa ucraineană s-a calificat dramatic, 2-1, după 0-0 în tur. Meciul a fost marcat însă și de momentele revoltătoare în care fanii lui Fenerbahce au început să strige "Putin, Putin!". 

Reacția lui Ilie Dumitrescu după scandarea fanilor turci

Ilie Dumitrescu a comentat reacție de prost gust a suporterilor turci. 

”Eu am văzut reacții vehemente la adresa suporterilor din partea turcilor. Dacă asta e prima reacție atunci când s-a dat gol și s-a bucurat un jucător mai mult decât trebuie.. pentru ei (n.red. Dinamo Kiev) este o superperformanță. Să ajungi să strigi și să faci așa ceva mi se pare... Nu are nicio legatură rivalitatea. Să ajungi să scandezi nici nu vreau să îi pronunț numele...”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

"Fanii lui Fenerbahce sunt patetici"

Mircea Lucescu a făcut istorie în Turcia după ce a antrenat-o pe Galatasaray (2000 - 2002), dar și pe Beșiktaș (2002 - 2004), rivale ale lui Fenerbahce. 

”Un moment profund jenant pentru Fenerbahce” / ”Rușinos! Unde e sport, nu e loc pentru suporterii de război” / ”Fanii lui Fenerbahce sunt patetici!”, sunt doar câteva dintre reacțiile care s-au strâns pe Twitter.

În turul III preliminar al Ligii Campionilor, Dinamo Kiev va da piept cu Sturm Graz, vicecampioana Austriei. Turul va fi la Lodz, pe 3 august, în timp ce returul are loc şase zile mai târziu pe terenul austriecilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!