FCSB Gigi Becali Nicolae Dica saburtalo Conference League

Dică s-a ținut de cuvânt! Cum arată echipa lui FCSB pentru meciul cu Saburtalo (20:30, PRO TV & VOYO)

FCSB înfruntă Saburtalo Tbilisi, în manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League, azi, de la 20:30, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 19:10
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 19:14

Duelul de pe Arena Națională este primul al lui Nicolae Dică după revenirea pe banca tehnică a celor de la FCSB, iar tehnicianul va avea o misiunea complicată - să întoarcă rezultatul de 0-1 din tur.

Echipa lui FCSB pentru meciul cu Saburtalo

Pentru partida cu Saburtalo, Nicolae Dică a apelat la schimbările despre care spunea zilele trecute că le plănuiește - trecerea la sistemul 4-2-3-1, cu Octavian Popescu mutat în spatele vârfului.

În ceea ce privește postul de atacant central, Dică mizează la Ianis Stoica, așa cum a dezvăluit ieri Gigi Becali, care spunea că antrenorul își pune mari speranțe în fotbalistul de 19 ani.

De asemenea, o altă schimbare interesantă este trecerea lui Darius Olaru pe o poziție ceva mai retrasă, lângă Malcom Edjouma.

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Coman - Stoica
  • Rezerve: Ducan, Vlad, Haruț, Șut, Tănasă, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi
  • Antrenor: Nicolae Dică

Ce spunea Gigi Becali despre echipa lui Dică de la FCSB

"Eu mizez pe ce spun unii antrenori, mai ales pe Dică, care are niște idei sau hotărâri geniale câteodată. El mi-a spus că îi place de Ianis și că va juca cu el atacant, chiar atunci când era și Tănase la echipă. 

Plus de asta, chestiunea asta cu Tavi Popescu, în spatele vârfului. Da, va juca cu doi mijlocași centrali, așa a și zis. Da, Olaru va fi unul, apoi o să-și aleagă (n.r - între Șut și Edjouma). L-am întrebat, a zis că nu știe deocamdată, dar va vedea la antrenament", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!