Liga Campionilor

Razboi pe fata inainte de Barca - Man United! Cum au ajuns catalanii sa le cumpere bilete englezilor la meciul de pe Camp Nou

Manchester United si Barcelona se vor duela in sferturile UEFA Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019, 16:36
Data actualizarii: Joi 21 Martie 2019, 16:42

Cele doua echipe au inceput deja un duel, diferit de cel din teren, pe tema pretului biletelor de acces la cele doua meciuri care vor avea loc pe Camp Nou si pe Old Trafford. 

Barca a anuntat ca pretul unui bilet pentru fanii lui United care vor sa asiste la duelul de pe Camp Nou va fi de 102 lire sterline. Oficialii echipei engleze au reactionat imediat si au impus acelasi pret pentru suporterii catalani care vor veni pe Old Trafford. 

Mai mult, cei de la United au anuntat ca vor folosi o parte din banii incasati din vanzarea biletelor catre catalani pentru a-si ajuta fanii sa ajunga pe Camp Nou. 

"Consideram ca suporterii nostri sunt din nou victimele unor preturi excesive ale biletelor, stabilite de clubul gazda. Am fost nevoiti sa luam din nou decizia dificila de a taxa fanii Barcelonei cu aceeasi suma pentru meciul pe care echipa lor il va juca in deplasare. Vom folosi diferenta de bani pentru a-i ajuta pe suporterii nostri sa plateasca diferenta de 27 de lire fata de pretul normal al unui tichet", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul celor de la Manchester United. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies