Povestea unei seri ireale! Au iesit sa vada meciul la o bere si s-au trezit la masa cu Gullit, Iovan si Dan Petrescu! VIDEO

Sambata seara, in centrul Bucurestiului, zeci de fani au avut o surpriza imensa. S-au trezit la masa lor cu castigatorii Cupei Campionilor - Stefan Iovan si mai ales, Ruud Gullit!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Mai 2014, 20:16
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 09:09

Nimeni nu a stiut ca Ruud Gullit e in Bucuresti si vine sa comenteze finala Champions League in Romania. Chiar inainte de startul finalei, oamenii au fost surprinsi sa-l descopere printre ei pe capitanul Stelei de la Sevilla, legendarul Iovan.

Nu a fost decat inceputul. In cateva momente, lui Iovan i s-a alaturat Ruud Gullit, fost 'balon de aur', campion european si castigator al Cupei Campionilor.

Culmea, cei doi s-au revazut chiar in ziua in care se implineau 25 de ani de la ultima finala de Cupa Campionilor jucata de romani, Steaua - Milan, in 1989, pe Camp Nou din Barcelona.

Oamenii s-au bucurat de comentariile lui Gullit la fazele meciului si au facut sute de poze cu surpriza anului in Romania.

Iar pentru ca surpriza sa fie totala, la pauza a aparut si Dan Petrescu.

Iovan, Gullit si Petrescu au impartit aceeasi canapea, in campania Share The Sofa, in care Morientes si Luis Garcia vorbeau pentru fanii din Europa in Amsterdam sau Ibiza.

Modifică setările cookies