Florin Talpan csa steaua FCSB Ghencea Stefan Iovan Superliga

"Eu aș fi preocupat să promoveze echipa". Săgeți îndreptate către Florin Talpan din partea lui Ștefan Iovan

FCSB - CFR Cluj este derby-ul programat în etapa a patra din Superliga României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 22:23
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 22:41

Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul "Steaua".

Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB - CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută colo.

Cum a comentat Ștefan Iovan decizia luată

Susținător declarat al celor de la CSA Steaua, Ștefan Iovan nu a comentat în mod special decizia luată cu privire la disputarea partidei dintre FCSB și CFR Cluj, având un mesaj direct îndreptat către Florin Talpan.

"Eu, după cum știu, cum a plecat FCSB de aici, a luat tot, a luat casa, a luat țigla, cărămida, gazonul, toate... nu știu dacă e normal că a fost primită, dar trăim în România.

Talpan, la un moment dat, îl acuza pe Becali că vrea să fure identitatea Stelei, dar acesta a spus că dorește să joace în Ghencea doar cât nu este Arena Națională disponibilă.

Eu aș fi fost preocupat, mai bine, să promoveze echipa, să avem acționari, să nu ne mai chinuim prin divizia B și după aceea să vedem să umplem stadionul, dacă cumva vom intra. Sunt alte priorități, spun eu, decât dușmănia asta între Becali și Steaua. Mai sunt și alte lucruri în lume", a declarat Ștefan Iovan, potrivit iAM SPORT.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!