Pirlo si atat! :) Mijlocasul de 35 de ani al lui Juventus a marcat un gol formidabil la meciul 100 in Liga Campionilor: VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 05 Noiembrie 2014, 09:41

	Pirlo si atat! :) Mijlocasul de 35 de ani al lui Juventus a marcat un gol formidabil la meciul 100 in Liga Campionilor: VIDEO

Pirlo a aniversat cu un gol de generic meciul 100 in Liga Campionilor, in victoria obtinuta de Juventus cu 3-2 in fata grecilor de la Olympiakos.

Juventus si-a luat revansa in fata grecilor de la Olympiakos si a castigat cu 3-2 meciul disputat aseara la Torino.

Ajuns la cea de-a 100-a prezenta in cea mai importanta competitie intercluburi de pe continent, Andrea Pirlo a sarbatorit performanta sa cu un gol de generic, mijlocasul italian marcand dintr-o lovitura libera de la 25 de metri.

Pirlo a deschis scorul in minutul 23 al meciului cu Olympiakos. Grecii au revenit si au intors rezultatul pana in minutul 61, dar s-au vazut invinsi pe final de autogolul lui Roberto Jimenez si de reusita lui Paul Pogba.

Pentru Pirlo, golul marcat aseara a fost doar al 11-lea in cupele europene, in 121 de meciuri (100 in Liga Campionilor si 21 in Europa League/Cupa UEFA).

Din cele 11 goluri date in cupele europene de Pirlo, 5 au venit din lovituri libere. In acest moment, doar 3 fotbalisti au marcat de mai multe ori dintr-un astfel de "procedeu" - Del Piero (10), Juninho Pernambucano (10) si Ronaldo (9).

Pirlo a fost al patrulea jucator care a marcat la meciul 100 in Liga Campionilor, dupa Thierry Henry, Zlatan Ibrahimovic si Cristiano Ronaldo.

VEZI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI JUVENTUS - OLYMPIAKOS

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies