Omul in care ne punem toate sperantele: "Neymar si Messi in aceeasi echipa, este prea mult" Ce veste proasta le da olandezilor:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 19:14

	Omul in care ne punem toate sperantele: "Neymar si Messi in aceeasi echipa, este prea mult" Ce veste proasta le da olandezilor:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Selectionerul nationalei Olandei, Louis van Gaal, a vorbit cu Esports Cope inainte de meciurile pe care cei de la Ajax le vor avea in Liga Campionilor in grupa cu Milan, Barca si Celtic. Antrenorul pe care ne bazam pentru ca Romania sa ajunga la baraj nu le da mari sanse celor de la Ajax contra Barcei lui Tata Martino.

"Ajax-ul lui Frank de Boer va avea o misiune foarte dificila in a juca impotriva Barcelonei pentru ca Barca e o echipa grozava. Ei (Ajax) i-au vandut pe Erikssen si Alderweireld si Frank de Boer va trebui sa construiasca o noua structura. Si daca nu e asta suficient de greu, Barca avea niste jucatori grozavi si anul trecut si acum il au si pe Neymar. Duo-ul Messi - Neymar este mult mai mult, prea mult" a spus Van Gaal.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT