Manchester United - FC Copenhaga Liga Campionilor Sir Bobby Charlton Liga Campionilor

FOTO ȘI VIDEO Momente impresionante la Manchester United - FC Copenhaga, în Liga Campionilor. Ce s-a întâmplat înaintea meciului

Partida din etapa a treia a Grupei A din Liga Campionilor a conținut marți seara un episod emoționant. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:20
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 00:21

Decedat săptămâna trecută, Sir Bobby Charlton, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din istorie, a fost omagiat pe Old Traford înaintea partidei Manchester United - FC Copenhaga (VEZI GALERIA FOTO). 

Antrenorul gazdelor, Erk ten Hag, a intrat pe teren cu o coroană de flori și a mers până la mijlocul terenului în timp ce un muzician cânta la cimpoi. 

Momente emoționante înainte de Manchester United - FC Copenhaga

Toți spectatorii care au umplut până la refuz stadionului s-au ridicat și au aplaudat sacadat. Imediat, s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Sir Bobby Charlton. 

Sir Bobby Charlton a jucat pentru prima echipă a lui Manchester United în intervalul 1956-1973, acumulând 758 de meciuri și 249 de goluri. Alături de gruparea de pe Old Trafford, fostul mijlocaș a cucerit, printre altele, Cupa Campionilor Europeni (1968) și trei titluri în Anglia (1957, 1965 și 1967).

Cu câteva ore înainte de startul meciului, fanii s-au adunat la Trinity Statue de la Old Trafford, cu Charlton, George Best şi Denis Law - trioul de foşti mari jucători ai lui United - aşteptând la coadă pentru a adăuga cu grijă buchete şi fulare la sutele de buchete şi fulare care înconjurau deja baza statuii.

Cuvintele "Sir Bobby Charlton, 1937-2023, Forever Loved" au fost adăugate deasupra intrării principale de pe Old Trafford, o coroană de flori a fost aşezată pe locul lui Charlton în interiorul stadionului, iar jucătorii au purtat banderole negre la meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!