FOTO Cristiano Ronaldo, 'șters' dintr-un pub din Manchester! Cu cine a fost înlocuit 

Cristiano Ronaldo MANCHESTER Sir Bobby Charlton Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 13:08
Data actualizarii: Vineri 17 Noiembrie 2023, 13:12

Un pub din Manchester, aflat în apropierea stadionului Old Trafford, a şters o pictură murală a fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, înlocuind-o cu una care îl reprezintă pe englezul Bobby Charlton, care a decedat pe 21 octombrie, scrie EFE.

Acest omagiu, realizat de Graffiti Painters, a avut loc în aceeaşi săptămână în care a avut loc înmormântarea lui Bobby Charlton, care a reunit mii de oameni pe străzile din Manchester, pentru o procesiune în care sicriul cu trupul neînsufleţit al legendarului fotbalist englez a fost purtat de la Old Trafford până la catedrala oraşului, unde a avut loc slujba funerară.

Localul respectiv, numit The Trafford Pub, avea pe unul dintre pereţii exteriori o pictură murală a lui Cristiano Ronaldo, care a evoluat în două etape la Manchester United. Aceasta a fost înlocuită cu o pictură în alb şi negru a lui Bobby Charlton, cel mai mare jucător din istoria clubului.

Fostul internaţional englez a disputat 758 de meciuri pentru Red Devils şi a marcat peste 200 de goluri, ajutând-o pe United să câştige trei titluri de campioană a Angliei, o Cupă a Campionilor Europeni şi o Cupă a Angliei.

Sir Bobby Charlton a făcut, totodată, parte din selecţionata care a adus Angliei unicul titlu de campioană mondială din istoria sa, în 1966, an în care a fost recompensat cu Balonul de Aur.

AGERPRES

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!