Mihai Stoica, dur cu Real Madrid după ce a câștigat trofeul Champions League: „Nu mai bateți câmpii! E un noroc chior!”

Mihai Stoica Champions League Liverpool Real Madrid Liga Campionilor Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Mai 2022, 09:20
Data actualizarii: Duminica 29 Mai 2022, 09:38

Managerul general al FCSB-ului o desființează pe Real Madrid.

Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala UEFA Champions League de la Paris. Pe Stade de France madrilenii și-au adjudecat al 14-lea trofeu din istoria competiției, grație unicului gol al partidei în scris de Vinicius, în minutul 59. 

Cu toate că a avut 9 șuturi pe spațiul porții lui Courtois, față de unul expediat de Real, Liverpool nu a putut marca cel puțin o dată pentru a duce partida măcar în prelungiri. Iar supremația „cormoranilor” a fost recunoscută și de Mihai Stoica (57 ani). Managerul general al FCSB-ului este de părere că Real Madrid s-a impus cu ajutorul norocului și evoluției extraordinare a lui Thibaut Courtois (30 ani). 

  • Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Dacă Arnold purta un număr mai mic la ghete, Vinicius era în ofsaid” 

„Și acum o să ne explice 'specialiștii' de ce câștigă Madridul, că știu să joace finale, că o au în ADN, că nu renunță, etc.

Nu mai bateți câmpii. E un noroc chior cum nu s-a mai văzut la nivelul ăsta. Nu joacă nimic. Apără Courtois tot, zici că e de hochei poarta, iar Valverde vrea să dea la poartă, o lovește greșit și iese de-un assist. Dacă Arnold purta un număr mai mic la ghete, Vinicius era în ofsaid.

Între timp, noi vedem finalul pe bucăți. E furtună, ar mai merge un SMS RO Alert. Nu mi-a crăpat inima de tot la ultimul”, a postat Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook. 

Real Madrid încheie un sezon excelent, atât pe plan intern cât și pe plan european. Este campioană în Spania, după ce nu a avut adversar în lupta pentru titlu din La Liga, iar în Champions League a triumfat pentru a 14-a oară în istorie, după ce a reușit să le elimine pe PSG, Chelsea sau Manchester City în fazele eliminatorii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!