Martori in cazul lui Mourinho: "L-am vazut cum a lovit, a fost un moment de nebunie!"

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Martie 2009, 10:58

Exista martori cazul agresiunii lui Jose Mourinho asupra unui fan al Manchester in Liga Campionilor "A fost un moment de nebunie" - spune unul dintre ei, care povesteste pas cu pas evenimentul!

Steven Jobless a povestit in The Sun evenimentele care s-au petrecut la finalul meciului Manchester - Inter din Liga Campionilor.

"Mourinho dadea interviuri la TV si noi ii strigam sa plece. Si-a terminat interviul si s-a repezit spre noi cu o privire ciudata pe fata. Credeam ca o sa ne dea autgrafe, dar s-a repezit direct la un tip. Nu i-a dat un pumn in fata, mai degraba un dos de palma. Tipul lovit nu a avut nicio reactie, a ramas socat si nu a reactionat. Apoi Mourinho a plecat calm. a fost un moment de nebunie din partea lui, nu imi vedea sa cred."

Alt suporter al lui Manchester, Dean din Doncaster, care a fost martor la eveniment continua: "Stateam chiar langa tipul care a fost lovit. Strigam "Du-te acasa Mourinho" dar nu parea impresionat. Cel lovit s-a ridicat si a i-a urlat sa plece acasa cand "Bang" - a fost lovit de Mourinho. Era un om cam de 40 de ani, nu parea un huligan. Tipul a devenit palid si se tinea de fata. Era in stare de soc."

Alt martor socheaza: "Cel lovit de Mourinho nici macar nu canta! Morinho a gresit victima!".

Victima a depus plangere la politie si asteapta investigatiile. Un purtator de cuvant al politistilor din Manchester confirma ca ancheta este in curs, si se pare ca exista si inregistrare video cu momentul de nebunie al lui Mourinho.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT