Mourinho acuzat ca a lovit un fan englez! VEZI CE ZICE Mourinho:

Autor: Sport.ro
Joi 12 Martie 2009, 19:05
Mourinho acuzat ca a lovit un fan englez! VEZI CE ZICE Mourinho:

Antrenorul lui Inter Milano, Jose Mourinho, este anchetat de politia din Manchester, fiind acuzat ca a lovit un suporter englez, insa tehnicianul portughez dezminte aceasta informatie, scrie presa din Italia.

Mai multe publicatii engleze scriu ca Mourinho face obiectul unei anchete si ca politia din Manchester a confirmat ca a fost primita o plangere "putin dupa miezul noptii" de la un barbat care a sustinut ca a fost lovit in fata.

Totusi, politia nu a mentionat daca agresorul a fost antrenorul portughez sau daca barbatul lovit era italian sau englez.

Cotidianul The Sun sustine ca incidentul ar fi avut loc la iesirea de pe stadionul Old Trafford, inainte ca antrenorul portughez sa urce in autocarul formatiei sale, si ca politia a solicitat inregistrarile de pe camerele de luat vederi cu circuit inchis fixate in zona respectiva.

Pe de alta parte, cotidianul Gazzetta dello Sport scrie ca aceste informatii au fost dezmintite de tehnicianul portughez intr-o declaratie acordata postului Sky Sport.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT