"Bye - bye Mourinho!!!"Vezi cum l-au provocat fanii lui Manchester pe Mourinho!

Autor: Sport.ro
Joi 12 Martie 2009, 20:50

Trofeul Ligii Campionilor e un vis nu doar pentru Steaua, Dinamo sau Rapid, ci si pentru vedetele Romaniei din occident. Capitanul nationalei, Chivu va vedea si el doar la televizor batalia pentru cel mai pretios trofeu european - Inter a fost eliminata.

Mourinho a avut soarta lui Mircea Lucescu de acum 10 ani - a pierdut cu Inter, 0-2 pe Old Trafford.
"Stiti cand o sa fiu fotbalist adevarat, cand o sa castig si eu Cupa asta!" spunea Chivu acum ceva timp.Chivu trebuie sa mai astepte cel putin un an sa devina campion al Europei. Fara capitanul Romaniei, Inter a fost eliminata din optimile Ligii dupa 0-2 pe Old Trafford. Fanii lui Manchester au ras la final de Mourinho.

Manchester a rupt vraja. E prima data din 2005 incoace cand campioana Europei reuseste sa treaca de optimi. Viitorul adversar al Romaniei, sarbul Vidic si Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo au rapus Interul lui Chivu si Mourinho. Manchester a fost cu golurile, iar Inter cu barele - Ibrahimovic si Adriano l-au scos din sarite pe Mourinho.
Si Ronaldo l-a enervat pe Mourinho - "eu sunt Special One" - i-a transmis Balonul de Aur, care le-a facut fericite pe admiratoarele sale - a sarbatorit la bustul gol calificarea lui Manchester.
 

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT